18 yıldır sayenizde ayaktayız

Sözcü Gazetesi Abonelerine Özel Duyuru

Siz değerli okuyucularımız, 27 Haziran 2007’den bu yana bayilerden gazetemizi alıp bizi destekleyenlerin gazetesisiniz. Kamu bankalarına, kamu kuruluşlarına, holdinglere ya da belediyelere muhtaç olmadan ayakta durmayı başardık, başarıyoruz.

Türkiye’nin tek bağımsız gazetesine sahip oldunuz ve haber alma özgürlüğünüzü savunmaya devam ediyoruz. Ülkemiz, geleceğimiz ve demokrasimiz için önemli bir görev üstlendik ve bunu sürdüreceğiz.

Ancak şu anki koşullar bizi zorluyor. Halkın SÖZCÜ’sü olmaya devam edebilmek için yarından itibaren abonelik fiyatımızı 20 lira olarak güncelliyoruz. Bu fedakarlığı yapmak zorunda kaldığımızı anlayışınıza sunuyoruz.

Related Posts

DEM Parti’den Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’e telefon

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kurban Bayramı vesilesiyle Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ü aradı. Görüşmede Bakırhan, anne Bülbül’ün bayramını kutladı.

Tatilciler yola düştü! Yollarda arife günü yoğunluğu başladı

Kurban Bayramı arife gününde mesailerin bitmesiyle birlite tatil de başlamış oldu. Kurban Bayramı tatili için İstanbul dışında çevre illere gitmek isteyen vatandaşlar da yola koyuldu. Tatilcierin yoğunluğu köprü otoyol ve otogarlarda yoğunluğu artırdı

Gazze’de ateşkese ABD engeli

BMGK’ya Gazze’de ateşkes sağlanması için sunulan karar tasarısı, Hamas’ı kınamadığı gerekçesiyle ABD tarafından veto edildi.

5 milyon 509 bin oya kelepçe vurdular

İBB’ye yönelik soruşturmalarda tutuklanan başkanlara suçlama gizli tanık ve itirafçıların ‘öyle duydum, düşünüyorum’ sözlerinden ibaret.

BMGK’de Gazze’de ateşkes sağlanması için sunulan karar tasarısına ABD’den veto

Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu’na (BMGK) Gazze’de ateşkes sağlanması için sunulan karar tasarısı, Hamas’ı kınamadığı gerekçesiyle ABD tarafından veto edildi.

Gazze’de can kaybı 55 bine yaklaştı

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Ekim 2023’ten bu yana Gazze’de sürdürdüğü savaşta hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının en az 54 bin 607’ye, yaralı sayısının ise 125 bin 607’ye ulaştığını açıkladı.