Önce kardeşini öldürdü ardından kendini vurdu!

Aziziye ilçesinde Kardeş Kavgası Kanlı Bitti!

Şok edici bir olay Aziziye ilçesinin Saltuklu Mahallesi’nde meydana geldi. Evde çıkan tartışma sonucu B.Y. (30) isimli kardeş, silahla kardeşi D.Y.’yi (28) yaraladı.

Olayın ardından hemen hastaneye kaldırılan D.Y. tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, kaçmaya çalışan B.Y.’yi yakalamak için harekete geçti. Ancak Kuzey Çevre karayolunda aracını durdurduktan sonra intihar ettiği belirlendi.

Hastanede tedavi altına alınan B.Y.’nin durumunun halen ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Related Posts

Milyonların gözü Vatikan’a çevrildi! Papa seçimi başlıyor

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis’in 21 Nisan günü hayatını kaybetmesi ve 26 Nisan’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanmasının ardından milyonlar, yeni papanın kim olacağını merak ediyor. Tüm dünyadan …

THY ve Rolls-Royce’tan iş birliği

Uçak bakım ve onarım sektörünün öncü şirketlerinden Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, önde gelen uçak motoru üreticisi Rolls-Royce’un en büyük motor bakım merkezlerinden birini İstanbul Havalimanı’na kurmak için anlaşma imzaladı.

O ilde taziye yemeği kaldırılıyor

Mardin’de, yakınlarını kaybedenlerin verdiği taziye yemeği geleneğinin kaldırılmasına yönelik valilik ve müftülük tarafından çalışma başlatıldı.

Dışişleri Bakanı Fidan, Hindistan’ın saldırıları sonrası Pakistanlı mevkidaşıyla görüştü

Hindistan’ın Pakistan’a düzenlediği füze saldırıları sonrası Türkiye, İslamabad yönetimi ile ilk teması gerçekleştirdi. Dışişleri Kaynaklarından edinilen bilgiye göre Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Muhammed İshak Dar ile telefonda görüştü. İki Bakanın görüşmesinde Pakistan ve Hindistan arasındaki son gelişmeler ele alındı.

Gerilim tırmandı! THY ve Pegasus uçuşları iptal etti

Hindistan ordusunun Pakistan’a yönelik başlattığı askeri operasyonla birlikte güvenlik gerekçesiyle Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-İslamabad ve Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Karaçi uçakları İstanbul’a geri dönüyor.

Halit Çelenk Hukuk Ödülleri gençlere ithaf edildi

Deniz Gezmişlerin avukatı Av. Halit Çelenk’in 14’üncü ölüm yılında düzenlenen 2025 Halit Çelenk Hukuk Ödüllerinde bu yıl birincilik ödülü, hak mücadelesi veren üniversiteli ve liseli gençlere ithaf edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir