“Sabah birini öldürme hissiyle uyandım” demişti: Arkadaşının cesedini yaktıktan sonra psikiyatriste gitmiş

İznik’te Şok Eden Cinayet İtirafı: Arkadaşını Bıçaklayıp Cesedini Yaktı

BURSA’nın İznik ilçesinde, arkadaşı Mehmet Karabıyık’ı (18) bıçakla öldürüp, cesedini yaktığı suçlamasıyla tutuklanan Ömer Öner’in (20) verdiği şok eden ifadeler ortaya çıktı. Öner, jandarma ve savcılıkta yaptığı açıklamalarda, suçunu kabul etti ve cinayeti soğukkanlılıkla anlattı.

İznik ilçesinin kırsal Tacir Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Karabıyık, 19 Ocak sabahı evden ayrılarak “Boyalıca Mahallesi’nde kız arkadaşımın yanına gidiyorum” dedi. Ancak akşam olunca eve dönmedi ve ailesi endişelenerek durumu jandarmaya bildirdi. Karabıyık’ın kaybolması üzerine jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı.

BIÇAKLANDIKTAN SONRA YAKILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Mehmet Karabıyık’ın kırsal Aydınlar Mahallesi yakınlarında ormanda kısmen yanmış cesedi bulundu. Yapılan incelemede, Karabıyık’ın bıçaklanarak sonra yakıldığı belirlendi. Cesedinin birçok yerinde bıçak izleri tespit edildi ve cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

KATİL ZANLISI ARKADAŞI ÇIKTI

Olayın ardından Ömer Öner’in tutuklandığı ortaya çıktı. Öner, suçunu itiraf ederek, olayda kullandığı bıçağı jandarmaya teslim etti. Jandarma ekipleri, Karabıyık’ın cep telefonu görüşmelerini inceleyip, görgü tanıklarını dinledi. Öner, cinayeti anlattığı sorgusunda Karabıyık’la liseden arkadaş olduklarını ve psikolojik sorunları olduğunu belirtti.

‘SABAH BİRİNİ ÖLDÜRME HİSSİ İLE UYANDIM’

Öner, jandarmadaki ifadesinde Karabıyık’ı bıçakladığını ve ardından yakarak öldürdüğünü itiraf etti. Ancak savcılık sorgusunda nedenini değiştirerek, Karabıyık’ı uygunsuz tekliflerinden dolayı öldürdüğünü belirtti. Avukatı da müvekkilinin psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle eylemi gerçekleştirdiğini savundu.

‘MÜVEKKİLİME TAKINTI YAPMIŞ VE ŞANTAJ UYGULAMIŞTIR’

Tutuklu sanığın avukatı, Öner’in ağır psikolojik sorunları olduğunu ve haksız tahrik altında hareket ettiğini belirterek, eylemin meşru müdafaa kapsamında değerlendirilmesini istedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Erbaa’da feci kaza: Otomobil, yoldan çıkıp tarlaya düştü

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, bir otomobil yoldan çıkıp tarlaya uçtu. Kazada biri bebek olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Ailesini katleden itfaiyeci cezaevinde yaşamına son verdi

Aydın’da eşi ve iki çocuğunun öldüğü yangınla ilgili soruşturmada tutuklanan itfaiyeci, cezaevinde hayatına son verdi.

Rize’de Otobüs Kazası: Yaralı Yok

Rize’de yolcu otobüsü kontrolden çıkarak refüje çarptı, yolcular zarar görmedi.

Bodrum’da 27 Düzensiz Göçmen ve 2 Kaçakçı Yakalandı

Bodrum açıklarında 27 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı Sahil Güvenlik tarafından yakalandı.

Yalova’daki düğünde tavuk pilav yiyen 100 kişi hastanelik oldu

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye beldesinde düzenlenen bir sünnet düğününde tavuklu pilav yiyen yaklaşık 100 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırıldı.

Partilerin oy oranları belli oldu! İşte dev şirketlerin anket sonuçları

Erken seçim tartışmalarının alevlenmesi ile beraber çok sayıda anket şirketi sahada araştırma yapıyor. İşte ORC, GENAR VE PİAR şirketlerinin son aylarda yaptıkları anketlerde partilerin aldıkları oy oranları…