Başkan Mehmet Ertaş çalışmaları yerinde inceledi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Mahallelerdeki Projeleri İnceledi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, saha çalışmaları için mahallelere indi. Yapılması planlanan projeler hakkında bilgi almak amacıyla adım adım mahalleleri gezdi. İlk olarak Altınoluk Mahallesi’ni ziyaret eden Ertaş, ardından Altınkum Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Kentimizin İlerlemesi İçin Çalışıyoruz

Mehmet Ertaş, “Edremit için sahada bulunuyoruz. Altınoluk’u ziyaret ettikten sonra Altınkum’a geçtik. Ekip arkadaşlarımla birlikte meydan, kordon ve Kuyudere bölgesini gezdik. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Altınkum Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak projeler hakkında fikir alışverişi yaptık. Kentimizin gelişimi ve değişimi için çaba gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

Edremit’te modern bir kent için çalışmaların devam ettiğini belirten Ertaş, Altınkum Mahallesi’nde hayata geçirilecek otopark ve çevre düzenleme çalışmalarının yakında başlayacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: BYZHA (Beyaz Haber Ajansı)

Related Posts

Eylemcilerin teknesi Gazze’ye ilerliyor:”Hükümetlerimiz harekete geçmediği için buradayız”

Eylemcilerin teknesi Gazze’ye ilerliyor:”Hükümetlerimiz harekete geçmediği için buradayız”

Marmaray’dan sonra bu kez Ankara! Eşinin ve çocuklarının yanında dövüp bu hale getirdiler

İstanbul Marmaray’da iki çocuğunun yanında darbedilen baba ülke gündeminde büyük yankı uyandırmıştı. Benzer bir durum ise bu kez Ankara’da yaşandı. Kaza sonrası bir baba, eşinin ve çocuklarının yanında darbedildi.

Gazeteci Mehmet Oflaz hakkında dava

Anka Haber Ajansı muhabiri Mehmet Oflaz hakkında, “TMO’dan 7 bin 500 ton hububat çalınmıştı: Yargıtay’dan Konya Valisi Vahdettin Özkan hakkında karar” başlıklı haberi nedeniyle, halen Manisa Valiliği görevinde bulunan Vahdettin Özkan’ın şikayeti üzerine “gizliliğin ihlali” suçundan dava açıldı. İlk duruşma 1 Aralık’ta Konya Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Meslek örgütleri Oflaz’a dava açılmasına, “Haberden suç, gazeteciden suçlu çıkaramayacaksınız” tepkisini gösterdi.

Hava yolunu ocak-mayıs döneminde 85,4 milyon yolcu kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ocak-mayıs döneminde hava yolunu kullanan yolcu sayısının 85 milyon 420 bin 438 olduğunu bildirdi.

DEM Parti’den Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’e telefon

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kurban Bayramı vesilesiyle Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ü aradı. Görüşmede Bakırhan, anne Bülbül’ün bayramını kutladı.

Tatilciler yola düştü! Yollarda arife günü yoğunluğu başladı

Kurban Bayramı arife gününde mesailerin bitmesiyle birlite tatil de başlamış oldu. Kurban Bayramı tatili için İstanbul dışında çevre illere gitmek isteyen vatandaşlar da yola koyuldu. Tatilcierin yoğunluğu köprü otoyol ve otogarlarda yoğunluğu artırdı