Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde yaşayan Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un sabah evden ayrılmaması yakınları arasında endişe yarattı. Bodur’dan haber alamayan yakınları durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın hemen yanında hareketsiz bir şekilde yatakta bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Yakınları, Bodur’un ani ölümüyle derin bir üzüntü yaşarken, olayın neden kaynaklandığı henüz netlik kazanmış değil.

Related Posts

İmamoğlu bugün hakim karşısına çıkacak

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun 7 yıl 4 aya kadar hapis ve siyasi yasak talebiyle yargılandığı Akın Gürlek davasında üçüncü duruşma bugün yapılacak.

Kardeşi konuştu, İmralı Heyeti’nden ‘yalanlama’ geldi: Terör örgütü liderinin ‘silah bırakma’ bilmecesi

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan, ağabeyinin “Rojava’da Kürtler asla silah bırakamaz” dediğini söyledi. Mehmet Öcalan’ın konuşmasının ardından DEM Parti İmralı Heyeti, “İmralı Adası’nda yapılan tüm görüşmeler heyetimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Diğer tüm iddialar gerçeği yansıtmamaktadır” açıklaması yaptı.

Sazlıdere katliamı aralıksız sürüyor

İmamoğlu’nun tutuklanmasından 10 gün sonra ilk temel kazılan Sazlıdere’de 96 bin kişilik bir nüfus oluşacak, İstanbul bir su kaynağını sonsuza kadar kaybedecek.

NYT: Netanyahu siyasi çıkarı için savaşı uzattı ve genişletti

NYT: Netanyahu siyasi çıkarı için savaşı uzattı ve genişletti

Lübnan Cumhurbaşkanı Avn: İsrail ile normalleşme söz konusu değil

Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn, gerçekleştirdiği görüşmede İsrail’in ateşkes anlaşma ihlallerine ilişkin konuştu. Avn, “İsrail ile normalleşme, mevcut Lübnan dış politikasında söz konusu değil.” ifadelerini kullandı.

Bir ülke doğum yapmayı bıraktı: İşte ardındaki neden

Güney Kore, dünyada çocuk sahibi olmanın en zor ve en geç gerçekleştiği ülke konumuna yerleşti. Nüfus hızla yaşlanıyor, doğum oranları ise tarihsel dip seviyelerde geziyor. İşte Güney Korelilerin doğum yapmayı bırakmasının ardındaki neden…