ABD’nin Alaska eyaletinde F-35 savaş uçağı düştü

ABD’nin Alaska Eyaletinde F-35 Savaş Uçağı Düştü, Pilot Güvende

Alaska eyaletinde bir F-35 savaş uçağının düştüğü olayda pilotun güvende olduğu bildirildi. Eielson Hava Kuvvetleri Üssü’nden bir yetkili, olayın askeri üssün pistinde meydana geldiğini belirtti. Düşen F-35 savaş uçağının ciddi şekilde hasar gördüğü ve olayın soruşturulduğu açıklandı.

ABD Hava Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada ise, olayın ardından pilotun güvende olduğu ve tetkik amacıyla ordunun hastanesine nakledildiği bilgisi paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan videolarda, F-35 savaş uçağının havadan süzülerek hızla yere çakıldığı ve infilak ettiği görüntüler yer aldı.


Anadolu insanının Osmanlı İmparatorluğu zamanında tanıştığı bale nedir?


Related Posts

10 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan sürücüye beraat!

Bolu’da, 10 yaşındaki Hasan Talha Yılmaz’a, cip ile çarparak ölümüne neden Nurten Y., yargılandığı davada beraat etti. Yılmaz’ın babası Yamaç Yılmaz, karara tepki göstererek, “10 yaşında bir çocuğa nasıl yüzde 100 suç verilir yani. Böyle bir şey olamaz. Evladımızın kanını parayla değiştirmeyiz” dedi.

38 il kavruldu, rekor Kurtalan’da

Afrika sıcakları bunaltmaya devam ediyor. Dün 38 ilde sıcaklık ilçelere göre 40 derecenin üstüne çıktı. Rekor 49.1 derece ile Siirt’in Kurtalan ilçesinde.

Salih Uzun’dan Memur-Sen’e sert eleştiri: İstemek değil, almak sendikacılıktır

CHP İzmir Milletvekili Salih Uzun, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın 8. Dönem Toplu Sözleşme teklifine tepki gösterdi.

Traktörlerle insanlık konvoyu: Yangınla savaşa cepheye gider gibi gittiler

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde dört gündür devam eden orman yangını, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak Bursa sınırına dayandı. Çiftçiler traktörleriyle, insanlık konvoyu oluşturdu.

Galatasaray’dan resmi Osimhen açıklaması

Galatasaray’dan Victor Osimhen transferi için resmi açıklama geldi.

Cinsel saldırganın dilini koparıp ceza almıştı: Güney Kore’de 60 yıl sonra gelen adalet

Güney Kore’de cinsel saldırı girişimine karşı kendisini korumak için saldırgan erkeğin dilini ısırarak kopartan kadın, talebi üzerine yeniden yargılandı. Savcılar, kadından resmi olarak özür diledi.