Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Karlı Hava Kazaya Neden Oldu!

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, dün saat 20.00 sularında yaşandı. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda istinat duvarına çarpıp durabildi. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve araçtan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı ve farklı bir otobüsle seyahatlerine devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, 14 yaralının tedavilerinin kısa sürede tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Diğer Yolcular Tarafından Cep Telefonuyla Kaydedilen Panik Anları!

Olay sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün koridoru ve koltukları cam parçalarıyla dolarken çocukların ağladığı anlar yer aldı.

Related Posts

Altın almaya geldi bileklik çaldı!

Altın alma bahanesiyle kuyumcuya giren bir kadın, vitrindeki bilekliği çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Sanchez’den çarpıcı İmamoğlu açıklaması

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, Ankara’da düzenlediği basın toplantısında, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı ve eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasıyla ilgili, “Bu Avrupa’ya gönderilen karmaşık bir sinyal oldu. Türkiye ‘Biz AB üyesi olmak istiyoruz’ diyor ama aynı zamanda muhalefetin önde gelenlerinden biri tutuklanıyor. Bu Avrupa’da çok anlaşılamıyor” dedi.

Evleri yaşanmayacak hale getiriyor, vakalar 2 katına çıktı

Ölümcül küf vakalarının endişe verici boyutlara ulaştı. Özellikle İngiltere’de bu durum ciddi sağlık sorunlarını da beraberinde getirdi.

Putin’in hedefinde Microsoft ve Zoom gibi yabancı bulut hizmetleri var: ‘Nefeslerinin kesilmesi gerek’

Rusya Dijital Kalkınma Bakanı Maksut Şadayev, ülkede faaliyet gösteren yabancı bulut sistemlerine kademeli şekilde kısıtlamalar getirilebileceğini dile getirdi.

Son Dakika… Soruşturma başlatıldı: Bir ‘Yenidoğan skandalı’ daha!

Son Dakika Haberi… Kocaeli’nde “Yenidoğan çetesi” benzeri yapıların aynı yöntemlerle bebek ölümlerine neden olduğu yönündeki iddialar üzerine Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Freni arızalanan kamyonet garaja daldı: Yaralılar var

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, freni arızalanan bir kamyonetin duvara ve elektrik direğine çarparak bir binanın garajına girmesi sonucu 2 kişi yaralandı.