Bolu’da Otel Yangını Davasında Tutuklamalar

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında Tutuklananlar Sayısı 19’a Yükseldi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını ile ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı ve tutuklu sayısı 19’a yükseldi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Grand Kartal Otel’de çıkan yangın ile ilgili detaylar araştırılıyor. İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne gönderilen şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Ayrıca savcılık sorgusunun ardından tutuklanma kararı verilen Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in tutuklanması da gerçekleşti.

Şu ana kadar tutuklananların sayısı 19’a yükselirken, Gazelle Otel’in geçici süreyle kapatılmasına karar verildiği bildirildi. Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da aralarında bulunduğu 15 zanlı tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Vahap Seçer’den birlikte hareket etme çağrısı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediyelerimiz sosyal adaleti, halkçı hizmet anlayışını ve kamu yararını savundukları için bu saldırılarla karşı karşıyadır. Böylesi bir süreçte partimizin her bir üyesine düşen görev demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkmak için omuz omuza durmaktır” dedi.

CHP kulisi: Erdoğan ömür boyu iktidarda kalmak için Ankara’da oturan bir CHP istiyor; sertiliğimizin tonunu artıracağız

CHP kulisi: Erdoğan ömür boyu iktidarda kalmak için Ankara’da oturan bir CHP istiyor; sertiliğimizin tonunu artıracağız

Pakistan’da hayatını kaybedenlerin sayısı 27’ye yükseldi

Dawn gazetesinin haberine göre yetkililer, Karaçi kentinde 4 Temmuz Cuma günü çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Hayatını kaybedenlerin sayısının 27’ye yükseldiğini bildiren yetkililer, çok sayıda kişinin …

Büyükçekmece’de boğulma tehlikesi geçiren genç yaşam savaşı veriyor

Büyükçekmece’de bulunan Güzelce Plajı’nda boğulma tehlikesi geçiren yabancı uyruklu Ahmet Alalı (18), cankurtaranlar tarafından kıyıya çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan genç, bir haftadır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Sultangazi’de 3 arkadaşa silahlı saldırı: 2 yaralı

Sultangazi’de sokak ortasında 3 arkadaşa silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Talan yasasından yangın hediyesi çıktı

İzmir’deki yangınların sorumlusu olarak görülen GDZ elektrik şirketinin sahibi olan Aydem Enerji’ye Muğla Yatağan’da 120 bin dönüm zeytinlik verilecek. 48 köyün halkı yerinden edilebilir.