Bursa’da tekstil fabrikasında yangın

Süleymaniye Mahallesi’nde Bir Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Havaalanı Caddesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasının depo kısmında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yangının kumaş ve boya kimyasallarının bulunduğu bölümde meydana geldiğini tespit etti ve hemen müdahale etti. Kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndüren ekipler, ardından soğutma çalışmalarına başladı.

Yangın sırasında dumandan etkilenen fabrika işçisi Mehmet Emin T. (42) ise ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Related Posts

Trump’ın Gazze niyeti ortaya çıktı

İsrail’in işgali altındaki Gazze’ye yapılan insani yardımların yetersiz kaldığını kabul eden Sözcü Tammy Bruce, Gazze’deki gıda krizine karşı ABD’nin planı açıkladı. ABD Başkanı Donald Trump’ın, Gazze’deki derinleşen gıda krizine karşı ek adımlar …

Mersin’de 29 Yıl Ceza Alan Şahıs Yakalandı

Mersin Jandarması, toplam 29 yıl hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı ve cezaevine teslim etti.

Sulama kanalında kayboldu, cansız bedeni bulundu: Şanlıurfa’da acı olay

Şankıurfa’da serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapılarak kaybolan Mehmet Fatih Yıldız’ın, üç gün sonra cansız bedeni bulundu.

Gölet kurudu: ‘Tatilciler geldi, su yetmedi’

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesindeki Türkmenli Göleti’nin su seviyesi, yaşanan kuraklık nedeniyle ciddi oranda azaldı.

İsrail ordusu Yemen’den ateşlenen bir füzeyi engellediğini ileri sürdü

İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, Yemen’den ateşlenen bir füzenin ardından çok sayıdaki bölgede alarmlar devreye girdi. Füze saldırısı nedeniyle Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı’nda uçuşların kısa süreli askıya alındı.

İYİ Parti liderinden anlamlı hediye

İYİ Parti Lideri Dervişoğlu’ndan nikah şahitliğini yaptığı genç çift adına 100 fidan bağışında bulundu.