CHP’den AKP’ye geçen Şehitkamilli Başkanı Umut Yılmaz Erdoğan’a övgü yağdırdı

Gaziantep’te CHP’den seçilerek AKP’ye geçen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz dikkat çeken açıklamalarda bulundu. AKP Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret eden Yılmaz, burada gerçekleştirdiği konuşmada şunları kaydetti:

“Davam, 15 Temmuz’da tanklar namlusunu şakağına dayadığında ‘Gelecekleri varsa görecekleri de vardır.’ diyen Cumhurbaşkanımızın davasıdır. Biz de bu davanın sizler gibi neferiyiz. Rol modeliniz sadece Türkiye’nin değil dünyanın lideridir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti çatısı altında hizmet etmekten büyük bir gurur duyuyorum. ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna katkı sunmak için Şehitkamil’de eser ve hizmet siyasetini en güçlü şekilde sürdüreceğiz”

Related Posts

Kepez’de Emeklilere Özel Sosyal Lokaller

Kepez Belediyesi, emeklilerin sosyal yaşama katılımını artırmak amacıyla hayata geçirdiği Emekliler Lokali projeleriyle vatandaşlardan büyük beğeni topluyor. Varsak ve Dokumapark’ta bulunan lokaller, emeklilerin arkadaşlıklar kurmasına ve stres atmasına olanak sağlıyor.

Gönüllü Gençler Osmaneli’nde Buluştu

Damla Gönüllülük Hareketi kapsamında gençler Osmaneli’nde bir araya geldi, kültürel değerler tanıtıldı.

Beş maddede Beyaz Saray Zirvesi

ABD’nin başkenti Washington D.C.’de, Avrupalı liderlerin ve Ukrayna lideri Zelenski’nin katılımıyla gerçekleşen Beyaz Saray Zirvesi’nde beklenenin aksine gerilimden uzak ve uzlaşmanın daha yoğun olduğu bir düzlemde gerçekleşti.

Otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Denizli’de ağaca çarpan otomobilde 2 kişi hayatını kaybetti. Sürücü ise ağır yaralandı.

Spermlere zarar veriyor: Plastiklerdeki tehdit

Araştırmalar, son 50 yılda dünya genelinde sperm sayısının yılda yaklaşık yüzde 1 oranında azaldığını gösteriyor.

Trump: Ukrayna savaşını bitirmek beni cennete götürebilir

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı sonlandırmanın kendisini cennete götürebileceğini söyledi. “Mümkünse cennete gitmeyi denemek istiyorum.” diyen Trump, “İyi olmadığımı duyuyorum. Beni en alta” ifadelerini kullandı.