Denizli’de Komşusunu Altın Bilezik İçin Öldüren Kadın Tutuklandı

DENİZLİ’de çuvalda cesedi bulunan Serpil Girgin’i (54) kolundaki 3 altın bilezik için kahve içme bahanesiyle evine davet edip, başına sert bir cisimle vurarak öldüren ve çuval içine koyup gizleyen komşusu Ümmü Akkoyun (55) ile ona yardım eden diğer komşusu Türkan Özdemir (62), tutuklandı.

Çivril ilçesi Çarşı Mahallesi 2032’nci Sokak’ta oturan Serpil Girgin, 26 Ocak’ta ‘Komşuya gidiyorum’ diyerek evden ayrıldı. Akşam olduğunda eşinin evine dönmediğini gören Mustafa Girgin, telefonla da kendisine ulaşamayınca, polise gidip kayıp başvurusunda bulundu. Polis, ihbar üzerine çalışma başlattı. Mahalledeki mobese ve diğer güvenlik kamera kayıtları incelendi ancak Girgin’e ait herhangi bir ize rastlanmadı. Ekipler, Serpil Girgin’in, eşine komşusuna gittiğini bildirmesini dikkate alıp, çalışmaları evin bulunduğu 2032’nci Sokak’ta yoğunlaştırdı. Bölgede detaylı inceleme yapan ekipler, 29 Ocak’ta Girgin’in evine yaklaşık 50 metre mesafedeki komşusu Ümmü Akkoyun’un evinin bahçesindeki çuvalı fark etti. Polis ekipleri, çuvalı açtığında Serpil Girgin’in cesediyle karşılaştı. Girgin’in cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Çivril Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Girgin’in cesedinin bulunduğu evde kiracı olan Ümmü Akkoyun gözaltına alındı.

SORGUDA İTİRAF ETTİ

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ümmü Akkoyun’u sorguya aldı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Ümmü Akkoyun, Serpil Girgin’i kolundaki 3 bilezik için kahve içme bahanesiyle eve çağırdığını, başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğünü, ardından da komşusu Türkan Özdemir’in yardımıyla çuvala koyup, evin bahçesine taşıyarak balkon altına sakladıklarını söyledi. Bunun üzerine Türkan Özdemir de gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından 2 şüpheli, dün adliyeye sevk edildi. Akkoyun ile Özdemir, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Related Posts

Madenciyi savunan muhtara köylü kızdı

Akbelen ormanlarını talan eden YK Enerji A.Ş. şirketi, köy muhtarları aracılığıyla halkla ilişkiler çalışması başlattı.

Nefes’in ‘İmamoğlu’ manşetine gazetenin yazarlarından tepki geldi: ‘Bunu Kemal Kılıçdaroğlu söylüyor’

Nefes Gazetesi, “Ekrem Başkan önemli ama partinin tek gündem maddesi bu olmamalı” başlıklı haberini manşete taşıdı. CHP kulislerine dayandırılan haber üzerine gazete yazarları Nevşin Mengü ve Deniz Zeyrek’ten tepki geldi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na: ‘Beni betona gömmek istiyor’ Bomba iddiayı Timur Soykan açıkladı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mutlak butlan ile partinin başına geçeceği iddialarının tartışılması üzerine dikkat çekici bir iddiayı Onlar TV’den Timur Soykan açıkladı. Timur Soykan, Ekrem İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu ile görüşen Vahap Seçer ve Engin Özkoç’a ‘Beni burada betona gömmek istiyor’ dediğini iddia etti.

2 kişiyi diri diri gömerken yakalandılar! Tüyler ürperten ayin

Rus Kolluk kuvvetleri’nce Leningrad Bölgesi’nde iki kişinin toprağa gömüldüğü bir ayine baskın yapıldı. Filmi aratmayan baskında ortaya çıkan detaylar tüyler ürpertti.Polis ayin sırasında 2 kişinin paçavralara sarılı halde mezarlara gömüldüğünü …

Tanesi 10 liraya satılıyordu… Türkiye’nin en iyi kiraz bahçeleri sessiz, çiftçi perişan

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Türkiye’nin en iyi kirazının yetiştiği Sultandağı’nda don felaketinin etkilediği kiraz bahçelerinde üreticilerle bir araya geldi. Erhan, “Şu an kiraz kasa kasa toplanması gerekirken, çiftçiler kahvelerde bekliyor. Çünkü bu yıl bir tane bile ürün yok. Afyonkarahisar acilen afet bölgesi ilan edilmeli” dedi.

Meclis’ten mesaiye devam kararı

TBMM’nin 1 Temmuz’da başlaması planlanan tatili, çalışma süresinin uzatılmasıyla 31 Temmuz’a ertelendi. Meclis, bazı kanun tekliflerinin görüşmelerini sürdürecek.