İddia: Kılıçdaroğlu’nun CHP etkinliklerine davet edilmemesi parti içinde rahatsızlık yaratıyor

Eski CHP Genel Başkanlarından Hikmet Çetin, CHP’nin miting ve etkinliklerine katılırken, önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu‘nun bu organizasyonlara davet edilmemesinin, parti içinde rahatsızlık yarattığı iddia edildi. CHP’li bazı isimlerin, “Kılıçdaroğlu bilinçli olarak dışlanıyor” yorumunda bulunduğu öne sürülüyor. 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Kırşehir’deki Hacıbektaş Veli Anma Törenlerine CHP’nin eski genel başkanlarından Hikmet Çetin’in katılması, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise davet edilmemesi parti içinde rahatsızlığa sebep oldu. CHP’li isimlerin, yalnızca altı ay genel başkanlık görevinde bulunan Çetin’in, başta mitingler olmak üzere Özgür Özel’in de yer aldığı birçok programa özel olarak davet edilip, 13 yıl boyunca genel başkanlık koltuğunda oturan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağırılmamasına tepki gösterdiği öne sürüldü.

Kulis haberine göre; partililer, “CHP’ye 13 yıl emek vermiş, başkanlık yapmış, arkasından ağladıkları Kılıçdaroğlu hiçbir etkinliğe davet edilmiyor. Birinin davet edilip, birinin edilmemesi kasıtlı bir tercihtir. Parti içinde ikilik çıkarılıyor” değerlendirmesinde bulundu. 

Parti içindeki rahatsızlığın artması “Kılıçdaroğlu bilinçli olarak dışlanıyor” yorumunu beraberinde getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Yeşilçam’ın ünlü ismi Kenan Kalav’ın yeni mesleği şaşırttı

Yeşilçam’da bir dönemin jönlerinden olan Kenan Kalav, yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun zamandır sessizliğini koruyan usta isim, Türkiye’den taşınıp yeni mesleğine geçti. Son hali ortaya çıkan Kenan Kalav’ın son hali ve yeni mesleği merak uyandırdı.

Malatya’da 288 kırsal konut yarın teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’da yarın 288 kırsal konut hak sahiplerine teslim edilecek.

Hasat sonrası kurutma mesaisi başladı: Kilosu 200 liradan satılıyor

Ordu’da fındık hasadı devam ederken, ürünlerini toplayan üreticilerin harmanlarda fındık kurutma mesaisi başladı.

Meta, yapay zeka bölümünde işe alımları dondurdu

Meta, yapay zeka bölümünde işe alımları dondurdu

A Milli Takımın rakibi belli oldu

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın 2027 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’ndaki son rakibi İsviçre oldu.

Sosyal medyada bunu yapan yandı: Yargıtay son noktayı koydu

Yargıtay, herkese açık sosyal medya hesaplarından rıza dışında alınan fotoğrafları paylaşılmasını “kişisel veri ihlali” saydı.