İzmir’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

İzmir’de Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Çiğli ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında, kimliği belirlenemeyen bir otomobil ile aynı yönde seyir halinde olan O.B’nin aracı çarpıştı.

Kaza sonucunda araçta bulunan K.A. ve C.D. adlı kişiler yaralandı.

Olayın hemen ardından, polis ve sağlık ekipleri kaza yerine sevk edildi.

Yaralılardan K.A. Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, C.D. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

Yaralıların durumlarının ağır olduğu belirtilirken, sürücü O.B. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Related Posts

İsrail’de Türkiye korkusu! Netanyahu kapalı oturumda gündeme taşıdı

İsrail Ordu Radyosu’na göre Tel Aviv yönetimi ABD’nin Ankara’ya F-35 teslim etme ihtimalinden endişe duyuyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, Dışişleri ve Savunma Komitesi’ndeki kapalı bir oturumda, ABD’nin Türkiye’ye F-35 teslim etme ihtimalini gündeme getirdiği ve ABD’nin böyle bir adım atması halinde İsrail’in şiddetle karşı çıkacağını söylediği belirtiliyor.

Marketten aldığı o kurabiye 1 saat içinde hayattan kopardı: Hatalıymış!

78 yaşındaki Peggy Bryant’in yediği kurabiye hayatına mal oldu. Nedeniyse market hatası.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiği: Önce Macron sonra Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un ardından Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü. Görüşmede Türkiye ile Rusya ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Küresel ısınmanın sebebi zenginler!

Yeni araştırma, dünya nüfusunun en zengin %10’unun 1990’dan bu yana küresel ısınmanın üçte ikisinden sorumlu olduğunu ortaya koydu; bilim insanları servet vergisiyle eşitsizliğin iklim krizine yansımasını gidermeyi öneriyor.

CHP’li Tanrıkulu: Kayyum rejimine son verilmesi lazım

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Demokrasi inşa edilecekse kayyum rejimine son verilmesi lazım” dedi.

Rusya’da ‘Zafer Günü’: Onlarca ülkenin askerleri caddeleri, uçaklar ise göğü kapladı

Rusya, Nazi Almanyası’na karşı zaferin 80. yılını Kızıl Meydan’daki görkemli askeri geçit töreniyle kutladı. Putin ve Şi Cinping birlikte töreni izledi, Ukrayna savaşı ise kutlamalara gölge düşürdü. İlk kez dronlar ve nükleer füzeler de geçit yaptı.