JLO’ya Antalya’da doğum günü sürprizi

Jennifer Lopez, Antalya’da Hayranlarıyla Buluştu!

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, dün gece Antalya’da unutulmaz bir konser verdi. Binlerce hayranıyla birlikte 56. yaşını coşkuyla kutlayan Lopez, geceye damga vurdu.

Pop yıldızı Jennifer Lopez, “Up All Night Live in 2025” turnesi kapsamında 23 Temmuz akşamı Belek’te sahne aldı. Bu özel gece aynı zamanda sanatçının 56. doğum günüydü. Lopez, sahnede 85 kişilik dev bir ekiple performans sergilerken, 50 profesyonel dansçı eşliğinde 35 şarkılık repertuarını hayranlarıyla paylaştı.

Odatv.com

Related Posts

Galatasaray’dan resmi Osimhen açıklaması

Galatasaray’dan Victor Osimhen transferi için resmi açıklama geldi.

Cinsel saldırganın dilini koparıp ceza almıştı: Güney Kore’de 60 yıl sonra gelen adalet

Güney Kore’de cinsel saldırı girişimine karşı kendisini korumak için saldırgan erkeğin dilini ısırarak kopartan kadın, talebi üzerine yeniden yargılandı. Savcılar, kadından resmi olarak özür diledi.

Silivri’de İmamoğlu’nu ziyaret eden Tanrıkulu, AKP’ye seslendi: Bu zulüm devam ettiği sürece ne ekonomi düzelir ne de AB algınız değişir!

Tanrıkulu, Silivri Cezaevi’nde Ekrem İmamoğlu ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu

Vezirköprü’de Boğulan Gençler

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde baraj göletine giren 2 genç boğuldu, cesetleri bulundu.

Güreş Şampiyonlarından Ziyaret

Yeşilay ERVA Spor Kulübü, Sivas’tan ödüllerle döndükten sonra Kayseri İl Müdürü’nü ziyaret etti.

“James Bond” olma hayali vardı: 65 yaşındaki adam Rusya adına casusluk girişiminden suçlu bulundu

İngiltere’de “James Bond” gibi olma hayali kuran 65 yaşındaki Howard Phillips, Rus istihbarat servisinin ajanları olduğuna inandığı kişiler adına casusluk yapmaya çalışmaktan suçlu bulundu.