Körfez’de Hizmet Seferberliği: Başkan Söğüt’ten Proje Değerlendirmesi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye başkan yardımcıları ve koordinatörlerle bir araya gelerek ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, belediye başkan yardımcıları ve koordinatörlerle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, yol ve kaldırım düzenlemeleri, altyapı çalışmaları, park ve yeşil alan projeleri, sosyal ve kültürel yatırımlar gibi birçok konu değerlendirildi. her noktasında vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Söğüt, “Körfez’i daha modern, daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için ekiplerimizle sahadayız. Yapımı süren projeleri yakından takip ediyor, yeni projeler için planlamalarımızı yapıyoruz. Hemşehrilerimizin beklentilerini biliyoruz. Mahallelerimizde hizmet seferberliğimizi sürdüreceğiz. Belediyecilik, sadece yol yapmak, bina inşa etmek değildir. Gönül belediyeciliği anlayışıyla, vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Toplantının sonunda başkan yardımcıları ve koordinatörler sahada yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi vererek, projelerin ilerleyişi hakkında Başkan Söğüt’ü bilgilendirdi. – KOCAELİ

Related Posts

Vahap Seçer’den birlikte hareket etme çağrısı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediyelerimiz sosyal adaleti, halkçı hizmet anlayışını ve kamu yararını savundukları için bu saldırılarla karşı karşıyadır. Böylesi bir süreçte partimizin her bir üyesine düşen görev demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkmak için omuz omuza durmaktır” dedi.

CHP kulisi: Erdoğan ömür boyu iktidarda kalmak için Ankara’da oturan bir CHP istiyor; sertiliğimizin tonunu artıracağız

CHP kulisi: Erdoğan ömür boyu iktidarda kalmak için Ankara’da oturan bir CHP istiyor; sertiliğimizin tonunu artıracağız

Pakistan’da hayatını kaybedenlerin sayısı 27’ye yükseldi

Dawn gazetesinin haberine göre yetkililer, Karaçi kentinde 4 Temmuz Cuma günü çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Hayatını kaybedenlerin sayısının 27’ye yükseldiğini bildiren yetkililer, çok sayıda kişinin …

Büyükçekmece’de boğulma tehlikesi geçiren genç yaşam savaşı veriyor

Büyükçekmece’de bulunan Güzelce Plajı’nda boğulma tehlikesi geçiren yabancı uyruklu Ahmet Alalı (18), cankurtaranlar tarafından kıyıya çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan genç, bir haftadır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Sultangazi’de 3 arkadaşa silahlı saldırı: 2 yaralı

Sultangazi’de sokak ortasında 3 arkadaşa silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Talan yasasından yangın hediyesi çıktı

İzmir’deki yangınların sorumlusu olarak görülen GDZ elektrik şirketinin sahibi olan Aydem Enerji’ye Muğla Yatağan’da 120 bin dönüm zeytinlik verilecek. 48 köyün halkı yerinden edilebilir.