Kundaklama Şüphelisi Baba ve Oğlu Adliyeye Sevk Edildi

İnegöl’de Kundaklama Şüphelisi Baba-Oğul Adliyede!

İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, kundaklama şüphelisi Hüseyin G. (45) ile ona yardım ettiği iddia edilen oğlu Efe G. (15) adliyeye sevk edildi. Hüseyin G.’nin ifadesine göre, “Sevgilimi saklıyorlardı. Bir anlık sinirle evin camlarını levyeyle kırdım ve yaktım” şeklinde bir olay gerçekleşti.

Olay, Sinanbey Mahallesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. Evde çıkan yangın sonrasında yapılan incelemede, yangının kundaklama sonucu yaşandığı belirlendi. Şüpheli Hüseyin G.’yi bulmak için çalışmalar başlatıldı ve kısa sürede yaşadığı mahallede jandarma tarafından evine gitmeye çalışırken yakalandı.

Hüseyin G., evde jandarma tarafından yakalanınca kendisini ve oğullarını evine kilitleyip direnmeye başladı. Ancak oğullarından biri olan Emir G., kendi isteğiyle evden çıkarak jandarmaya sığındı. Diğer oğlu Efe G. ise 24 saat sonra evden çıkıp teslim oldu.

Polis tarafından alınan ifadesinde Hüseyin G., “Benim sevgilimi saklıyorlardı. Benim eşyalarımı sokağa attılar. Ben de bir anlık sinirle evin camlarını levye ile kırdım ve yaktım” şeklinde konuştu. Baba-oğul, emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Related Posts

DEM Parti’den Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’e telefon

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kurban Bayramı vesilesiyle Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ü aradı. Görüşmede Bakırhan, anne Bülbül’ün bayramını kutladı.

Tatilciler yola düştü! Yollarda arife günü yoğunluğu başladı

Kurban Bayramı arife gününde mesailerin bitmesiyle birlite tatil de başlamış oldu. Kurban Bayramı tatili için İstanbul dışında çevre illere gitmek isteyen vatandaşlar da yola koyuldu. Tatilcierin yoğunluğu köprü otoyol ve otogarlarda yoğunluğu artırdı

Gazze’de ateşkese ABD engeli

BMGK’ya Gazze’de ateşkes sağlanması için sunulan karar tasarısı, Hamas’ı kınamadığı gerekçesiyle ABD tarafından veto edildi.

5 milyon 509 bin oya kelepçe vurdular

İBB’ye yönelik soruşturmalarda tutuklanan başkanlara suçlama gizli tanık ve itirafçıların ‘öyle duydum, düşünüyorum’ sözlerinden ibaret.

BMGK’de Gazze’de ateşkes sağlanması için sunulan karar tasarısına ABD’den veto

Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu’na (BMGK) Gazze’de ateşkes sağlanması için sunulan karar tasarısı, Hamas’ı kınamadığı gerekçesiyle ABD tarafından veto edildi.

Gazze’de can kaybı 55 bine yaklaştı

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Ekim 2023’ten bu yana Gazze’de sürdürdüğü savaşta hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının en az 54 bin 607’ye, yaralı sayısının ise 125 bin 607’ye ulaştığını açıkladı.