Lübnan Genelkurmay Başkanı Avn, Suudi Arabistan Savunma Bakanı ile Lübnan’ı görüştü

Lübnan ve Suudi Arabistan Arasında Askeri İşbirliği Görüşmeleri Yapıldı

Lübnan Genelkurmay Başkanı Joseph Avn ile Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Halid bin Selman, iki ülke arasında askeri ve savunma alanındaki işbirliğini ve Lübnan’daki son gelişmeleri ele aldı. Suudi Arabistan’a gerçekleşen ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmenin detayları Lübnan ordusu tarafından açıklandı.

Ziyaret sırasında Avn ve bin Selman, Lübnan ve Suudi Arabistan orduları arasındaki işbirliği ilişkilerini ve Lübnan’daki genel durumu gözden geçirdi. Görüşmede stratejik öneme sahip konular ele alındı ve karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. (AA)

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Detaylı bilgi almak için tıklayın


Günün Öne Çıkan Haberleri…

  • TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu
  • TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler
  • TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor
  • TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı
  • TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor
  • TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!
  • TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkınd…
  • TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Yol verme tartışmasını ayırmaya çalıştı; göğsünden bıçakladılar

Esenyurt’ta 2 otomobilin sürücüsü arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada tarafları ayırmaya çalışan Furkan B., göğsünden bıçaklanarak yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kabile savaşçısına aşık olup ailesini terk etti: Herkese 3 kelimelik tavsiyede bulundu

Dört çocuk annesi bir kadın, yıllar önce tatilde tanıştığı Kenya’lı bir Masai savaşçısına aşık olup ailesini geride bırakmıştı. Şimdi ise o kararını “ömür boyu sürecek pişmanlık” diye anıyor.

TIR’da 50 milyon TL değerinde kehribar ile pırlantalar yakalandı

Edirne’de polisin bir TIR’da yaptığı aramada piyasa değeri 50 milyon lira olan işlenmiş kehribar, ham kehribar ve pırlanta taşlı yüzükler ele geçirildi.

DEM Parti’den, Kurtulmuş’a ‘komisyon’ çağrısı: ‘Bir an önce kurulmalı’

DEM Partili Sezai Temelli, “27 Şubat’ta bir açıklama geldi Öcalan’dan, 12 Mayıs’ta PKK kendini feshedeceğini, silahları bırakacağını açıkladı. Sonrasında hiçbir şey yok. Artık adım atma zamanıdır. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş bu konuda inisiyatif alacağını söyledi, bekliyoruz. Numan Kurtulmuş’a çağrı yapmak istiyorum: Bu meseleye özgü bir komisyonun çalışması önemlidir. Bu siyasetin en önemli sorumluluğudur” dedi.

Türkbükü’nde yangın: Bazı vatandaşlar tahliye edildi

Muğla Türkbükü’nde çıkan yangına müdahale ediliyor. Bazı site ve villalarda yaşayan vatandaşlar jandarma tarafından tahliye edildi.

İstanbul’da ilginç olay: Sahte evrakla dolandırıcılık yapan avukat adliyede yakalandı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu’nun talimatıyla düzenlenen operasyonda, danışmanlık yaptığı bir kadını sahte evrakla dolandırdığı iddiasıyla avukat Serkan K. adliyede gözaltına alınarak tutuklandı.