Muhittin Böcek, yeğenini genel sekreter yardımcısı yaptı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yeni Görevlendirmeler Yaptı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dün aldığı kararla bazı kademelerde değişiklik yapılmasına karar verdi.

Yapılan görevlendirmeler arasında Durmuş Ali Arslan’ın sağlık nedenleriyle emekliye ayrılmasının ardından boşalan genel sekreter yardımcılığı pozisyonuna Başkan Böcek’in yeğeni Cemil Böcek getirildi.

Muhittin Böcek’in Konyaaltı Belediyesi döneminden beri birlikte çalıştığı yeğeni Cemil Böcek, Büyükşehir Belediyesi’nde Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak görev yapıyordu.

8 Daire Başkanlığından Sorumlu Olacak

Cemil Böcek, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkar İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olacak.

Related Posts

Trump’ın doğum gününde asker geçit töreni düzenlenecek! Maliyeti dudak uçuklattı

Halk TV’de Selin Sabit’in sunduğu Gündem Özel programına Halk TV Dış Haberler Müdürü Işın Eliçin konuk oldu. Eliçin, bugünün (14 Haziran) ABD için kritik bir gün olduğunu ve protestolar gerçekleşebileceğini aktardı. Eliçin, ABD Başkanı Donald Trump …

CHP, 14 yıl sonra Bayburt’ta olacak… Miting alanına engel: KYK yurtları boşaltıldı!

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginin 10’cusunu bugün Bayburt’ta gerçekleştirilecek. Kentte istedikleri yerde miting yapmalarına izin verilmediğini belirten CHP’liler, KYK yurtlarında kalan öğrencilerin de yurtları boşaltmalarının istendiğini ifade ederek yaşananlara tepki gösterdi.

İran İsrail saldırılarında 3 kişi öldü

İran’ın İsrail’e dün akşamdan itibaren düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 3’e yaralananların sayısı ise 91’e yükseldi

Ankara’da kene alarmı verildi! Vatandaşlara ‘kıyafet’ çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden (ABB) yapılan duyuruda, Ankara’da kene popülasyonunda ciddi artışın gözlendiği, sahadaki ekiplerin gerekli müdahaleleri sürdürdüğü ancak vatandaşların park, bahçe gibi açık alanlar için açık renkli ve uzun giysiler tercih etmesi, dönüşte kene kontrolü yapması tavsiye edildi.

Ankara’da 1624 sikke ve 126 tarihi obje yakalandı

Ankara’da polisin düzenlediği operasyonda tarihi eser niteliği taşıyan 1624 sikke ile 126 adet altın, gümüş ve bronz obje ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İsrail’in İran’a saldırılarında 6 nükleer bilim insanı hayatını kaybetti

İsrail’in İran’a saldırılarında 6 nükleer bilim insanı hayatını kaybetti