Otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan şüpheli yakalandı

Kayseri’de Ameliyat Malzemeleri Çalan Zanlı Yakalandı

Kayseri’de bir otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan zanlının, Talas Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Polis ekipleri, “Otodan hırsızlık” ve “Mala zarar verme” olayına yönelik başlattıkları çalışmada, hırsızlık olayının meydana geldiği bölge ve çevresinde kamera incelemesi yaparak zanlının izini sürdü.

Yaklaşık değeri 320 bin lira olan 710 ameliyat malzemesini çalan M.B. isimli zanlı, polis tarafından yakalanarak malzemeler sahibine teslim edildi. Zanlı hakkında adli işlem başlatıldı. (AA)


Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Yol verme tartışmasını ayırmaya çalıştı; göğsünden bıçakladılar

Esenyurt’ta 2 otomobilin sürücüsü arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada tarafları ayırmaya çalışan Furkan B., göğsünden bıçaklanarak yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kabile savaşçısına aşık olup ailesini terk etti: Herkese 3 kelimelik tavsiyede bulundu

Dört çocuk annesi bir kadın, yıllar önce tatilde tanıştığı Kenya’lı bir Masai savaşçısına aşık olup ailesini geride bırakmıştı. Şimdi ise o kararını “ömür boyu sürecek pişmanlık” diye anıyor.

TIR’da 50 milyon TL değerinde kehribar ile pırlantalar yakalandı

Edirne’de polisin bir TIR’da yaptığı aramada piyasa değeri 50 milyon lira olan işlenmiş kehribar, ham kehribar ve pırlanta taşlı yüzükler ele geçirildi.

DEM Parti’den, Kurtulmuş’a ‘komisyon’ çağrısı: ‘Bir an önce kurulmalı’

DEM Partili Sezai Temelli, “27 Şubat’ta bir açıklama geldi Öcalan’dan, 12 Mayıs’ta PKK kendini feshedeceğini, silahları bırakacağını açıkladı. Sonrasında hiçbir şey yok. Artık adım atma zamanıdır. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş bu konuda inisiyatif alacağını söyledi, bekliyoruz. Numan Kurtulmuş’a çağrı yapmak istiyorum: Bu meseleye özgü bir komisyonun çalışması önemlidir. Bu siyasetin en önemli sorumluluğudur” dedi.

Türkbükü’nde yangın: Bazı vatandaşlar tahliye edildi

Muğla Türkbükü’nde çıkan yangına müdahale ediliyor. Bazı site ve villalarda yaşayan vatandaşlar jandarma tarafından tahliye edildi.

İstanbul’da ilginç olay: Sahte evrakla dolandırıcılık yapan avukat adliyede yakalandı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu’nun talimatıyla düzenlenen operasyonda, danışmanlık yaptığı bir kadını sahte evrakla dolandırdığı iddiasıyla avukat Serkan K. adliyede gözaltına alınarak tutuklandı.