Süleyman Soylu, ‘Büyük Filistin Yürüyüşü’nde

Büyük Filistin Yürüyüşü Binlerce Kişiyi Galata Köprüsü’nde Buluşturdu

Milli İrade Platformu’nun düzenlediği ‘Büyük Filistin Yürüyüşü’ için binlerce kişi Galata Köprüsü’nde bir araya geldi. 400’e yakın sivil toplum kuruluşunun desteklediği yürüyüşte, iktidar kanadından siyasetçiler ve belediye başkanları da yer aldı.

Yürüyüşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan hem organizatör hem de konuşmacı olarak katıldı. Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu da yürüyüşe iştirak etti ve binlerce kişiyle birlikte Galata’ya doğru yürüdü.

Yürüyüş sırasında protokol alanı oluşturulurken, halkın ve siyasetçilerin yürüdüğü protokol sırasının arasına polis tarafından duvar örüldü.

Sosyal medya hesabından yürüyüş hakkında fotoğraflar paylaşan Soylu’nun, kalabalık içinde yürürken diğer siyasetçilerle yan yana fotoğraf paylaşmaması dikkat çekti.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Deniz Yavuzyılmaz’dan İstanbul Valiliği’nin o yanıtına tepki: ‘Bu nasıl bir yanıt, nasıl bir utanmazlık!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, 2017-2019 arasında AKP dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yasa dışı olarak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na 59 araç tahsisiyle ilgili bir vatandaşın CİMER’e yönelttiği soruya “suç unsuru gerçekleşmediği” yanıtı verildiğini belirterek, “Bu nasıl bir yanıt, nasıl bir utanmazlık. Ya görevinizin gereğini yapın ya da istifa edin” dedi.

Kartalkaya davasındaki skandalı avukat duyurdu: Şirketin damadı duruşma boyunca uyudu!

78 kişinin yanarak can verdiği Grand Kartal Otel’in Genel Müdürü aynı zamanda da otel sahibi Halit Ergül’ün damadı olan Emir Aras’ın duruşma boyunca uyudu.

Vahap Seçer’den birlikte hareket etme çağrısı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediyelerimiz sosyal adaleti, halkçı hizmet anlayışını ve kamu yararını savundukları için bu saldırılarla karşı karşıyadır. Böylesi bir süreçte partimizin her bir üyesine düşen görev demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkmak için omuz omuza durmaktır” dedi.

CHP kulisi: Erdoğan ömür boyu iktidarda kalmak için Ankara’da oturan bir CHP istiyor; sertiliğimizin tonunu artıracağız

CHP kulisi: Erdoğan ömür boyu iktidarda kalmak için Ankara’da oturan bir CHP istiyor; sertiliğimizin tonunu artıracağız

Pakistan’da hayatını kaybedenlerin sayısı 27’ye yükseldi

Dawn gazetesinin haberine göre yetkililer, Karaçi kentinde 4 Temmuz Cuma günü çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Hayatını kaybedenlerin sayısının 27’ye yükseldiğini bildiren yetkililer, çok sayıda kişinin …

Büyükçekmece’de boğulma tehlikesi geçiren genç yaşam savaşı veriyor

Büyükçekmece’de bulunan Güzelce Plajı’nda boğulma tehlikesi geçiren yabancı uyruklu Ahmet Alalı (18), cankurtaranlar tarafından kıyıya çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan genç, bir haftadır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.