Tatilciler yola düştü! Yollarda arife günü yoğunluğu başladı

Tatilciler Bayram Yoğunluğunu İstanbul’da Hissediyor

Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte İstanbul ve çevresindeki illerden Ege ve Akdeniz bölgelerine doğru hareket eden tatilciler, trafikte yoğunluğa neden oluyor. İstanbul’da bayramı geçirmek istemeyenler sabahın erken saatlerinden itibaren İstanbul Havalimanı’na akın etti. Havalimanı girişinde ve terminal önünde uzun kuyruklar oluştu.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Alınan Yoğunluk Önlemleri

Kurban Bayramı döneminde iç hat ve dış hat uçuşlarıyla seyahat etmek isteyen yolcular, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da kalabalığa sebep oldu. Havalimanı yönetimi, yolcuların seyahatlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için çeşitli önlemler aldı.

Bu kapsamda, operasyonel, güvenlik ve temizlik için ek planlamalar yapılarak personel sayısı artırıldı. Ayrıca, hızlı ve kolay geçiş imkanı sunan E-pasaport banko sayısı giden ve gelen katlarda toplam 34’e yükseltildi.

İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü’nde Trafik Yoğunluğu

İstanbul ve çevre illerinden Ege ve Akdeniz’e doğru hareket eden tatilcilerin neden olduğu yoğunluk, Osmangazi Köprüsü ve otoyolda da hissediliyor. Tatilciler, bazen Osmangazi Köprüsü Hersek Gişeleri’nde yoğunluk oluşturarak zaman kaybına sebep oluyor.

Related Posts

DEM Parti’den Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’e telefon

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kurban Bayramı vesilesiyle Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ü aradı. Görüşmede Bakırhan, anne Bülbül’ün bayramını kutladı.

Gazze’de ateşkese ABD engeli

BMGK’ya Gazze’de ateşkes sağlanması için sunulan karar tasarısı, Hamas’ı kınamadığı gerekçesiyle ABD tarafından veto edildi.

5 milyon 509 bin oya kelepçe vurdular

İBB’ye yönelik soruşturmalarda tutuklanan başkanlara suçlama gizli tanık ve itirafçıların ‘öyle duydum, düşünüyorum’ sözlerinden ibaret.

BMGK’de Gazze’de ateşkes sağlanması için sunulan karar tasarısına ABD’den veto

Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu’na (BMGK) Gazze’de ateşkes sağlanması için sunulan karar tasarısı, Hamas’ı kınamadığı gerekçesiyle ABD tarafından veto edildi.

Gazze’de can kaybı 55 bine yaklaştı

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Ekim 2023’ten bu yana Gazze’de sürdürdüğü savaşta hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının en az 54 bin 607’ye, yaralı sayısının ise 125 bin 607’ye ulaştığını açıkladı.

Hırsızlara etek giydirip özür diletti

İstanbul’un Arnavutköy ilçesine bağlı Boğazköy Mahallesi’nde şoke eden bir olay yaşandı.