TDV Genel Müdürü Edirne’de Ziyaretler Gerçekleştirdi

TDV Genel Müdürü İzani Turan, Edirne’de Ziyaretlerde Bulundu

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü (TDV) İzani Turan, Edirne’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Turan’ın ziyaretleri kapsamında Edirne Valisi Yunus Sezer’i makamında ziyaret ederek vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Edirne Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısına katılan Turan, il ve ilçe vakıf şubelerinin faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda Edirne Müftüsü ve TDV Edirne Şube Başkanı Ercan Aksu ile bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Aksu’yu makamında ziyaret eden Turan, başarılar diledi. Ayrıca, Edirne’de devam eden Hafızlık Kur’an Kursu ve Dini İhtisas Merkezi inşaatındaki çalışmaları yerinde inceleyerek Aksu’dan bilgi aldı.

Hafızlık Kur’an Kursu inşaatının tamamlanmasına destek veren hayırsever Erdoğan Abalı ile görüşen Turan, Abalı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Related Posts

Marketten aldığı o kurabiye 1 saat içinde hayattan kopardı: Hatalıymış!

78 yaşındaki Peggy Bryant’in yediği kurabiye hayatına mal oldu. Nedeniyse market hatası.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiği: Önce Macron sonra Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un ardından Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü. Görüşmede Türkiye ile Rusya ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Küresel ısınmanın sebebi zenginler!

Yeni araştırma, dünya nüfusunun en zengin %10’unun 1990’dan bu yana küresel ısınmanın üçte ikisinden sorumlu olduğunu ortaya koydu; bilim insanları servet vergisiyle eşitsizliğin iklim krizine yansımasını gidermeyi öneriyor.

CHP’li Tanrıkulu: Kayyum rejimine son verilmesi lazım

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Demokrasi inşa edilecekse kayyum rejimine son verilmesi lazım” dedi.

Rusya’da ‘Zafer Günü’: Onlarca ülkenin askerleri caddeleri, uçaklar ise göğü kapladı

Rusya, Nazi Almanyası’na karşı zaferin 80. yılını Kızıl Meydan’daki görkemli askeri geçit töreniyle kutladı. Putin ve Şi Cinping birlikte töreni izledi, Ukrayna savaşı ise kutlamalara gölge düşürdü. İlk kez dronlar ve nükleer füzeler de geçit yaptı.

İsrail’in saldırıları bitmiyor! Gazze’de can kaybı yükseldi

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar nedeniyle can kaybı 52 bin 787’ye, yaralı sayısı 119 bin 349’a yükseldi. İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırıları aralıksız devam ederken, sivil can kaybı artıyor. Filistin …