Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu’na soruşturma başlatıldı

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu’nun avukatı Afşin Hatipoğlu tarafından yapılan açıklamaya göre, Karamahmutoğlu hakkında “kamu görevlisine hakaret” suçlamasıyla soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, müvekkili Azmi Karamahmutoğlu’nun Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un bir paylaşımını alıntılayarak, ‘Ne kadar da mistik…’ yazdığı için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “kamu görevlisine hakaret” suçlamasıyla soruşturma açıldığını belirtti. Karamahmutoğlu, soruşturma kapsamında Ataköy Polis Merkezi’nde ifadesini vermiştir. Hatipoğlu ayrıca, soruşturmaya konu olan paylaşımın ülkemizdeki hukuk düzeni açısından önemli olduğunu vurgulayarak takipçilere sunmuştur.

Related Posts

İsrail’de Türkiye korkusu! Netanyahu kapalı oturumda gündeme taşıdı

İsrail Ordu Radyosu’na göre Tel Aviv yönetimi ABD’nin Ankara’ya F-35 teslim etme ihtimalinden endişe duyuyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, Dışişleri ve Savunma Komitesi’ndeki kapalı bir oturumda, ABD’nin Türkiye’ye F-35 teslim etme ihtimalini gündeme getirdiği ve ABD’nin böyle bir adım atması halinde İsrail’in şiddetle karşı çıkacağını söylediği belirtiliyor.

Marketten aldığı o kurabiye 1 saat içinde hayattan kopardı: Hatalıymış!

78 yaşındaki Peggy Bryant’in yediği kurabiye hayatına mal oldu. Nedeniyse market hatası.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiği: Önce Macron sonra Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un ardından Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü. Görüşmede Türkiye ile Rusya ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Küresel ısınmanın sebebi zenginler!

Yeni araştırma, dünya nüfusunun en zengin %10’unun 1990’dan bu yana küresel ısınmanın üçte ikisinden sorumlu olduğunu ortaya koydu; bilim insanları servet vergisiyle eşitsizliğin iklim krizine yansımasını gidermeyi öneriyor.

CHP’li Tanrıkulu: Kayyum rejimine son verilmesi lazım

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Demokrasi inşa edilecekse kayyum rejimine son verilmesi lazım” dedi.

Rusya’da ‘Zafer Günü’: Onlarca ülkenin askerleri caddeleri, uçaklar ise göğü kapladı

Rusya, Nazi Almanyası’na karşı zaferin 80. yılını Kızıl Meydan’daki görkemli askeri geçit töreniyle kutladı. Putin ve Şi Cinping birlikte töreni izledi, Ukrayna savaşı ise kutlamalara gölge düşürdü. İlk kez dronlar ve nükleer füzeler de geçit yaptı.