Vali Akbıyık’tan Düğün Jestine Anlamlı Destek

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Gazzeli Geline Gelin Arabası Olarak TOGG’u Tahsis Etti

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Filistin’in Gazzeli İmadeddin Younis ile Köyceğizli Medine Münteha’nın düğününe anlamlı bir jestle destek verdi. Gazze’de ateşkes kararı sonrası evlenmeye karar veren çifte gelin arabası olarak Vali Akbıyık makam aracı TOGG’u gelin arabası olarak tahsis etti.

Menteşe Öğretmenevi’nde düzenlenen nikah törenine katılan Vali Akbıyık, genç çiftin nikah törenine katıldı. Törende konuşma yapan Vali Akbıyık, “Bugün burada sadece bir evliliğe değil, aynı zamanda barışa ve umuda dair bir mesaj verilmesine tanıklık ediyoruz. Gazze’deki zor şartlar nedeniyle ailesi burada olamayan damadımıza ve gelinimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum” dedi.

Düğün töreninde duygusal anlar yaşandı. Genç çift, en mutlu günlerinde kendilerine yalnız bırakmayan ve jestiyle destek veren Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’a teşekkür ederek, bu anlamlı günün kendileri için muhteşem bir hatıra olduğunu ifade etti. – MUĞLA

Related Posts

Kimse beklemiyordu, Teksas 2 saatte sular altında kaldı: 25 kız çocuğu sele kapıldı

Teksas’ta aniden bastıran sağanak, iki saat içinde kenti yok etti. En az 24 kişi hayatını kaybetti, kız çocuklarının kaldığı bir yaz kampında 25 kişi kayboldu. Yetkililer bölgede “sınırsız kaynakla” arama kurtarma başlattı.

Nakit para yok sandılar, ATM tuzağına düştüler! Uzmanlardan kritik uyarı

Almanya’da ATM’den para çekmek isteyen vatandaşlar, cihazın para vermediğini sanarak uzaklaştı. Oysa gerçek çok daha sinsi çıktı: Dolandırıcılar, ATM’lere gizli düzenek kurarak paraları saniyeler içinde çekti.

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

24 saatlik nöbet: Hindistan’da mahsur kalan jetin sırrı ne?

Hindistan’daki bir havaalanında yaklaşık üç haftadır mahsur kalan İngiliz savaş uçağı, hem merak konusu oldu hem de bu kadar modern bir uçağın nasıl günlerce yabancı bir ülkede kalabildiğine dair soru işaretleri oluşturdu.

Belediye Başkanı isyan etti: ‘Şehir merkezine geliyor çaresiziz’

İzmir Ödemiş’te evleri ve hayvanları yanan vatandaşlar sinir krizi geçirdi. Ödemiş Belediye Başkanı Turan, ‘Ne yapacağımızı bilmiyoruz, Tüm yetkililere acil çağrıda bulunuyoruz’ ifadelerini kullandı.

Kremlin’den Putin ve Trump görüşmesine ilişkin açıklama

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuriy Uşakov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump arasında gerçekleşen telefon görüşmesinin yaklaşık bir saat sürdüğünü bildirdi. Uşakov, Trump’ın Ukrayna’daki askeri harekatın hızla sona …